Știri
2 min

ISOVER – partener eDevize

Cerințele de eficientizare a consumului de energie în noile reglementări din domeniul construcțiilor sunt într-o continuă creștere. Saint-Gobain Isover se poziționează ca susținător al acestei creșteri și pune la dispoziția clienților săi modalitatea de utilizare a materialelor, alături de consumurile de manopera si utilaje (norme de consum), prin crearea unui cont gratuit in platforma de estimare, ofertare și decontare eDevize.

Materialele ce se regăsesc acum în platforma eDevize sunt din categoriile vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică și membrane barieră împotriva vaporilor. Cu ajutorul tehnologiilor de prelucrare a materialelor de bază, au fost atinse performanțe remarcabile în ceea ce privește creșterea eficienței energetice, siguranța la incendiu și etanșeitatea la aer. Atât vata minerală bazaltică cât și cea de sticlă au un coeficient de absorbție ridicat, ceea ce asigură o foarte bună izolare fonică.

Prin intermediul parteneriatului cu platforma eDevize, compania Saint - Gobain Isover vine în sprijinul colaboratorilor - constructori, arhitecți și proiectanți, cu scopul de a le asigura soluții optime de izolare termică și acustică. Astfel, pot estima și oferta cu materialele izolante de cea mai înaltă calitate.

Conform specialiștilor în domeniu, eDevize este cel mai flexibil şi uşor de utilizat program pentru devize în construcţii şi instalaţii, fiind folosit de peste 5 000 de companii pentru a-şi realiza corect și rapid activitatea de estimare, ofertare şi decontare.
 
eDevize este singurul program gratuit, oferind analiză completă de cost (devize) pentru lucrările de construcții din România. Utilizează cea mai modernă tehnologie disponibilă și oferă cea mai prietenoasă interfață de lucru de pe piața românească.
Poate fi accesat online la adresa www.eDevize.ro