Lansări produse
2 min

Lansare adeziv ISOVER Profi Fassade Fix pentru termosistem fațadă (ETICS)

isover_profi_fassade_fix_0

Din dorința de vă oferi produse de calitate, compatibile cu termoizolațiile noastre, vă prezentăm: ISOVER PROFI FASSADE FIX  - adeziv pentru lipire și armare vată minerală bazaltică, de culoare gri, cu conținut de fibre de armare, clasa A1 de reacție la foc.
 
Cu acest produs venim în întâmpinarea cerințelor specialiștilor care execută lucrări de construcție și renovare a fațadelor, utilizând sisteme ETICS moderne, cu vată minerală bazaltică.
I-am întrebat ce își doresc de la un adeziv pentru vata minerală bazaltică și am aflat că este important să se poată întinde ușor, fără efort susținut din partea aplicatorului, să poată fi utilizat atât ca adeziv în etapa de lipire a materialului termoizolant, cât și ca masă de șpaclu pe suprafața izolației.
În plus, să fie testat împreună cu materialul termoizolant, astfel încât compatibilitatea adezivului și a vatei minerale bazaltice să favorizeze obținerea unui rezultat calitativ înalt – fațada să reziste la intemperii fără fisuri, crăpături, să fie rezistentă la șocuri, să nu necesite lucrări de corecție prea curând… Să fie o lucrare bine făcută, care să le recomande calitatea execuției.
 
Suntem bucuroși să vă oferim soluția noastră
 ISOVER PROFI FASSADE FIX
 Mai ușor de aplicat, mai ușor de finisat!