Grupul Saint-Gobain

Grupul Saint-Gobain
Grupul Saint-Gobain

Scopul nostru stabilește direcția viitorului nostru comun. Suntem producători și distribuitori. Împreună cu și pentru clienții noștri, proiectăm, producem și distribuim materiale și soluții care au un impact pozitiv în viața tuturor, aduc stare de bine, un plus de calitate vieții și performanță, în timp ce protejează planeta.

Scopul nostru reflectă ceea ce suntem. Istoria noastră de 350 de ani, forța noastră colectivă și leadership-ul nostru ne ajută să ne continuăm dezvoltarea, abordând provocările majore cu care se confruntă omenirea, și anume schimbările climatice, protejarea resurselor și incluziunea. Suntem o companie internațională, dar și multi-locală, pe deplin integrată în zonele în care activăm pentru a le susține vitalitatea și a contribui la construirea unei lumi mai echitabile și mai durabile, deschise și antrenante.

Scopul nostru este o invitație la acțiune. Abordarea noastră este clar orientată spre viitor. Împreună cu clienții, partenerii noștri și toate părțile interesate, acest scop ne ghidează acțiunile pentru a stimula aspirațiile individuale și colective și pentru a le permite tuturor să trăiască mai bine. Acesta ne provoacă să inovăm deschis, cu ambiția mereu reînnoită de crea o simbioză cât mai strânsă între umanitate și natură, pentru binele comun.

Scopul nostru se bazează pe valorile care ne ghidează. Ne desfășurăm activitatea în conformitate cu principiile noastre de conduită și acțiune și cu valorile umaniste care străbat cultura noastră corporativă. Ascultarea, dialogul, grija, solidaritatea, încrederea și respectarea diferențelor sunt esențiale pentru angajamentul nostru.

Aceasta este marea ambiție a scopului nostru: să acționăm în fiecare zi pentru a face lumea un loc mai frumos și mai sustenabil în care să locuim.

Activitatea Saint-Gobain ISOVER

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător.

Saint-Gobain ISOVER produce și furnizează soluții eficiente de izolare termică și acustică de înaltă performanță, adresându-se unei ample varietăți de piețe în construcții, transporturi și aplicații industriale și navale.

Soluțiile ISOVER acoperă o gamă largă de lucrări pentru acoperișuri, poduri și mansarde, pereți interiori și exteriori, pardoseli și planșee.