ISOVER în lume

Saint-Gobain ISOVER produce și distribuie soluții de izolare pe bază de vată minerală pentru construcții, transporturi și aplicații industriale, soluţii pentru clădiri NZEB cu "consum de energie aproape egal cu zero", oferind confort termic, economie de energie și siguranță împotriva incendiilor, contribuind în același timp la creșterea confortului acustic și la protejarea mediului înconjurător. 

Saint-Gobain ISOVER dezvoltă soluții complete pentru a garanta durabilitatea clădirilor și siguranţa locuitorilor acestora, atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele renovate, creează soluții eficiente de izolare termică și acustică pentru a proiecta construcții eficiente energetic, pentru a oferi confort şi siguranță utilizatorilor și pentru protejarea mediului înconjurător.

Lider mondial în soluții destinate izolațiilor termice și fonice

Succesul nostru este urmare a viziunii, valorilor și culturii echipei ISOVER la scară globală; credința în importanța dezvoltării permanente a produselor pentru a crea un mediu de viață mai bun, mai confortabil.

Strategia ISOVER este dezvoltată la nivel global, iar implementarea acesteia se realizează local, în conformitate cu cerințele locale.