Lansări produse
2 min

PRODUS NOU - ISOVER Profi Terrase PHV pentru izolarea acoperișurilor terasă cu panouri FOTOVOLTAICE

acoperis_terasa_cu_panouri_fotovoltaice

Vă oferim un nou produs din vată minerală bazaltică: ISOVER Profi Terrase PHV - specializat pentru izolarea termică şi fonică a acoperișurilor terasă și a acoperișurilor halelor metalice pe care se montează PANOURI FOTOVOLTAICE. 

Plăcile din vată minerală bazaltică ISOVER Profi Terrasse PHV sunt special concepute pentru izolarea clădirilor sustenabile: datorită rezistenţei crescute la solicitări mecanice (sarcină punctuală PL(5) 1000 N) produsul permite montarea panourilor fotovoltaice şi implicit reducerea amprentei de carbon a clădirii.

Acoperișuri câștigătoare la performanța energetică:

  • Susține greutatea instalației de panouri fotovoltaice și deplasarea echipelor de intervenție pe acoperiș: încărcare punctuală mare PL(5)=1000 N;
  • Durabilitate în timp: rezistență superioară la compresiune și tracțiune (kPa): CS(10)=100, TR=15;
  • Soluția reduce amprenta de carbon a clădirilor: panourile fotovoltaice produc energie  “verde”;
  • + vata minerală oferă izolare termică eficientă, conservând condițiile ideale de temperatură, fără un supraconsum de energie pentru încălzire sau răcire;
  • Incombustibilă: clasa A1 de reacție la foc.


Domenii de utilizare:
Vată minerală bazaltică destinată izolării termice și fonice a acoperișurilor terasă și a acoperișurilor halelor metalice cu încărcări ridicate - precum panourile fotovoltaice.

ISOVER Profi Terrasse PHV se poate monta ca strat superior sau intermediar peste straturi cu compresiune de 30 kPa până la 70 kPa, atât pentru suprafeţe drepte cât şi pentru suprafeţe înclinate, luând in considerare cerinţele si recomandările proiectantului. Plăcile din vata minerală pot fi tăiate, găurite, şlefuite. Se fixează cu prinderi mecanice (dibluri sau ancore) peste tabla cutată şi se hidroizolează cu membrane.

SOLUȚIE pentru ACOPERIȘ TERASĂ cu trafic ocazional redus, pe suport elastic - tablă cutată și cu încărcări ridicate - precum panouri fotovoltaice.
Pe desen, de sus în jos, straturile sunt:

1.Membrană hidroizolantă;
2.Prindere mecanică: ancoră
3.Termoizolație ISOVER Profi Terrasse PHV – strat 2;
4.Termoizolație ISOVER Profi Terrasse S – strat 1;
5.Membrană barieră de vapori;
6.Tablă cutată cu profile longitudinale trapezoidale.

poza_sistem_acoperisuri_terasa_cu_isover_profi_terasse_phv