Știri
2 min

Soluție nouă pentru izolarea termică a fațadelor în sistem ETICS, cu rezistență ridicată la impact

la impact

La Saint-Gobain lucrăm permanent la dezvoltarea de noi soluții care să răspundă unui număr cât mai mare de cerințe constructive. Astfel, pentru termoizolarea fațadelor în sistem ETICS propunem pieței din România o nouă soluție cu termoizolație pe bază de vată minerală bazaltică și finisaj cu plăci ceramice sau piatră  webertherm ceramic premium, ce asigură o rezistenţă mecanică mai mare la șocuri sau la impact datorită finisajului final.
Soluția are în componenţă plăci de vată minerală bazaltică cu rezistență înaltă la tracțiune: ISOVER PROFI FASSADE / ISOVER TF PROFI / ISOVER NF 333. Stabilitatea dimensională a vatei minerale conduce la creşterea durabilităţii, menţinerea proprietăţilor sistemului termoizolant pe termen lung şi implicit la reducerea costurilor cu energia pe termen lung.
Noul sistem de izolaţie termică îndeplinește cu succes cerinţele tehnice pe care le impune izolaţia exterioară a clădirilor şi asigură un grad estetic ridicat având în vedere design-ul variat al materialelor destinate placărilor.
Rezistență termică

Image

Notă: Valorile prezentate sunt orientative. Pentru proiectarea corectă a unei fațade, trebuie aplicate indicațiile din Metodologia Mc 001-2006. La cerere, oferim asistență pentru calculul punților termice și a rezistenței termice corectate.
Descarcă fişa de sistem aici.
Consultă broșura cu pașii de execuție aici.