Industrie, HVAC, Marină
Echipamente și instalații industriale - Izolare conductă cu ULTIMATE

Sisteme de instalații - țevi pentru apă

Izolarea țevilor pentru apă este necesară pentru a preveni condensul, menține apa la temperatura dorită și ajută la îmbunătățirea confortului termic și acustic.

Citește mai mult
Citește mai puțin

Ţevi pentru apă caldă / rece

Alegerea unui sistem de apă caldă eficient din punct de vedere energetic este foarte important. În plus, puteți economisi energie prin reducerea pierderilor de căldură din rețeaua de apă. Pierderea de căldură are loc de la sau către o conductă care transportă fluid mai fierbinte sau mai rece decât temperatura ambiantă.

Izolarea țevilor de apă reduce costurile de energie, împiedicând țevile de apă caldă să piardă căldura în aerul din jur, pe măsură ce apa circulă în sistem.

Zgomotul generat de instalațiile sanitare din clădiri poate fi o adevărată sursă de zgomot, deseori reclamat de ocupanţii caselor multifamiliale sau hotelurilor. Sunetul provine de la turbulența apei și a aerului, în special din efectul curgerii apei pe conducta din pereți și este transmis de la conductă la structură prin intermediul consolelor de montare.

Conductele au un impact major asupra nivelului de eficienţă și confort al clădirilor și izolarea conductelor asigură stabilitate termică și acustică și, de asemenea, ajută la economisirea apei.

Izolarea țevilor de apă rece / caldă este necesară pentru menţinerea apei la temperatura dorită, economisirea energiei, îmbunătăţirea confortului termic cât și prevenirea problemelor de sănătate.

Țevi pentru apă pluvială / apă reziduală

Izolarea țevilor pentru apă pluvială / apă reziduală previne condensul și îmbunătăţește confortul acustic. 

DETALII

  • Asigură protecţie termică şi acustică superioară;
  • Asigură un montaj cu 20% mai rapid față de soluţiile clasice;
  • Reduce costurile energetice și emisiile de CO2;

DOCUMENTE DESCĂRCABILE

Fișă tehnică