Știri
3 min

Amenajări ETAPĂ cu ETAPĂ

imagine_960x540_amenajari_etapa_cu_etapa

Echipa contează la orice meci și la orice lucrare! Victoria e asigurată acasă și în deplasare când ai cele mai bune materiale în dotare.
Urmărește serialul online ,,Amenajări ETAPĂ cu ETAPĂ" sub umbrela Club Expert SG, o emisiune moderată de Grande Gică Craioveanu și invitatul său permanent, Zinedine Zidar!

Episodul  “Antrenamentul”

Ce asemănare poate fi între antrenamentul fotbaliștilor și izolarea mansardei cu un sistem intelligent, format din barieră de vapori și vată minerală de sticlă?
Ne explică Zinedine Zidar - invitat în studioul cunoscutului Gică Craioveanu, în cadrul emisiunii Amenajări ETAPĂ cu ETAPĂ! Jucătorii trebuie să fie în formă bună, fizic și mental. Iar mediul în care se antrenează trebuie să le asigure condiții optime. La fel este și cu izolarea sub acoperiș, la mansardă. E nevoie de un strat generos de vată minerală de sticlă și apoi de folia inteligentă Vario® KM Duplex UV împreuna cu accesoriile sistemului Vario®. Membrana ISOVER Vario® este permeabilă la vapori vara – ajutând lemnul căpriorilor să se usuce și după montaj. Este etanșă iarna - nu permite accesul vaporilor de apă din incintă să ajungă la căpriori, care ar genera risc de mucegai și degradarea structurii. Zinedine Zidar ne spune secretul montajului – “posesie și pressing”! Vata minerală de sticlă este elastica și compresibilă și permite umplerea perfectă a spațiului dintre căpriori: se masoară distanța dintre elementele de construcție si tăiem din rola de vată o bucată egală cu valoarea masurată plus 0.5 – 1cm. Evităm astfel să avem zone neizolate – punți termice. Dacă te-a convins, oricare ar fi planul tău, construiește sau renovează ETAPĂ cu ETAPĂ.
 
LINK VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=rnvas9fKKqg
 

Episodul “Echipamentul de joc”

Ce asemănare poate fi între tricourile din echipamentul fotbaliștilor și izolarea fațadei cu un sistem ETICS pe bază de vată minerală bazaltică?
Ne explică Zinedine Zidar - invitat în studioul cunoscutului Gică Craioveanu, în cadrul emisiunii Amenajări ETAPĂ cu ETAPĂ!
Tricourile păstrează un climat bun pentru jucători, eliminând transpirația și fiind durabile după multiple utilizări. Și sistemul de termoizolare cu vată minerală bazaltică permite peretelui să respire, și nu se deformează în timp indiferent de condițiile climatice.
Performanța sa se datorează fibrelor din vată, dar și componentelor din sistem – plasa și colțarele pentru fațadă, adezivul special creat – cu maxim de compatibilitate față de vata minerală.
Sistemul ISOVER PROFI FASSADE THERM de termoizolare cu vată minerală bazaltică a fațadei (ETICS) ajută la reducerea cheltuielilor cu energia, izolează fonic și este incombustibil.
Gică crede că este important să “lucrăm” la FAȚADĂ!
Dacă te-a convins, oricare ar fi planul tău, construiește sau renovează ETAPĂ cu ETAPĂ.
 
LINK VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=4e7Tho8gAGs
  
Urmărește serialul "Amenjări ETAPĂ cu ETAPĂ" cu Gică Craioveanu și Alex Mocanu (Zinedine Zidar)!
De la cei mai buni, pentru cei mai buni!
 

Dacă ești meșter și cauți sfaturi de renovare, devino membru în Grupul de Facebook Confort și Renovare!

CLICK AICI