Rulourile ORSTECH LSP din lamele confectionate din vata minerala bazaltica caserate cu folie de aluminiu armata cu fibra de sticla sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare.
Din salteaua initiala se taie lamele, care se rotesc la 90° (grosimea saltelei devine latimea lamelei) si se lipesc pe folia de aluminiu. Astfel, in salteaua finala, fibrele vatei sunt orientate perpendicular pe fata caserajului.
Rulourile ORSTECH LSP H din lamele confectionate din vata minerala bazaltica caserate cu folie de aluminiu armata cu fibra de sticla sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Din salteaua initiala se taie lamele, care se rotesc la 90° (grosimea saltelei devine latimea lamelei) si se lipesc pe folia de aluminiu. Astfel, in salteaua finala, fibrele vatei sunt orientate perpendicular pe fata caserajului.
Rulourile ORSTECH LSP PYRO din lamele confectionate din vata minerala bazaltica caserate cu folie de aluminiu armata cu fibra de sticla sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Din salteaua initiala se taie lamele, care se rotesc la 90° (grosimea saltelei devine latimea lamelei) si se lipesc pe folia de aluminiu. Astfel, in salteaua finala, fibrele vatei sunt orientate perpendicular pe fata caserajului.
Placile ORSTECH 65 sunt confectionate din vata minerala bazaltica avand forma paralelipipedica. Grosimea este mult mai mica in raport cu celelalte dimensiuni. Sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Se pot fabrica acoperite cu folie de aluminiu (ORSTECH 65 H) sau acoperite cu împâslitura din fibre de sticla (ORSTECH 65 NT). Sunt compatibile cu otelurile austenitice conform AGI Q 132, EN 13468 si ASTM C 795 daca se solicita realizarea in conditii speciale AS. Fibrele sunt hidrofobizate conform standardului EN 1609 .
Cochiliile necaserate pentru izolarea conductelor sunt obtinute prin taiere din blocuri de vata minerala bazaltica. Blocurile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare.
Pentru compatibilitatea cu otelurile inoxidabile austenitice produsul se poate realiza in conditii de calitate AS fiind in conformitate cu urmatoarele standarde: EN 13648, AGI Q132 si ASTM C 795. Modul de realizare este dintr-o singura bucata de forma cilindrica goala la interior, avand o taietura longitudinala care permite montarea pe conducta si evita in acelasi timp dupa montaj, prin apropierea fetelor, pierderile de caldura. Fanta se pozitioneaza astfel incat sa nu permita patrunderea sau acumularea apei sau a umiditatii. Se recomanda fixarea prin legarea transversala (in minim 2 - 3 puncte/m, uniform distribuite) cu sarma zincata sau platbanda metalica in functie de diametru.
Cochiliile necaserate pentru izolarea conductelor sunt obtinute prin taiere din blocuri de vata minerala bazaltica. Blocurile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare.
Pentru compatibilitatea cu otelurile inoxidabile austenitice produsul se poate realiza in conditii de calitate AS fiind in conformitate cu urmatoarele standarde: EN 13648, AGI Q132 si ASTM C 795. Modul de realizare este dintr-o singura bucata de forma cilindrica goala la interior, avand o taietura longitudinala care permite montarea pe conducta si evita in acelasi timp dupa montaj, prin apropierea fetelor, pierderile de caldura. Fanta se pozitioneaza astfel incat sa nu permita patrunderea sau acumularea apei sau a umiditatii. Se recomanda fixarea prin legarea transversala (in minim 2 - 3 puncte/m, uniform distribuite) cu sarma zincata, banda de aluminiu sau platbanda metalica in functie de diametru.