Marină & Fluvial

Fie că este vorba de nave maritime sau fluviale, instalații offshore sau terminale pe uscat, ISOVER poate furniza soluții de izolare pentru a satisface cerințele cele mai exigente ale industriei maritime și offshore.

Citește mai mult
Citește mai puțin

Protecția la foc

ULTIMATE este o nouă generație de vată minerală. Rezultat al unui amplu program de cercetare și dezvoltare, vata minerală ULTIMATE înglobează și dovedește pe deplin calitățile inovatoare ale ISOVER, lider mondial în domeniul izolațiilor. Această gamă unică de produse satisface cele mai înalte standarde de protecție împotriva incendiilor, incluzând niveluri excelente de performanță în privința rezistenței la foc și a reacției la foc combinate cu avantajul unei densități reduse.

Izolare termică

 Izolare termicăOferind elemente unice de eficiență combinate cu reducerea greutății, produsele ISOVER destinate aplicațiilor navale asigură un nivel ridicat de izolare termică pentru a garanta confort excelent la bord sau a ajuta la crearea unor condiții mai bune pentru cei care lucrează în medii cu temperaturi ridicate. În cazul temperaturilor extreme produsele de izolare ISOVER își dovedesc cu adevărat utilitatea iar personalul navigant va simți din plin acest lucru.

Izolare fonică

 izolare fonică Cu ISOVER ULTIMATE puteți obține proprietăți identice de absorbție a sunetului la doar aproximativ jumătatea din greutatea soluțiilor clasice tradiționale care utilizează vata minerală bazaltică, economisind timp și greutate. Și pasagerii și echipajul? Cu ISOVER ULTIMATE ei beneficiază de un confort acustic îmbunătățit datorită nivelului înalt de absorbție a sunetului și de reducere a zgomotului. Avantaje nemaiauzite pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.

Izolații pentru produse OEM navale

 izolatii oem Produsele de înaltă performanță ISOVER destinate aplicațiilor marine vă oferă soluții pentru construcțiile speciale OEM navale care să reziste în cele mai solicitante condiții. Fie că aveți nevoie de protecție suplimentară împotriva incendiilor sau obținerea de performanțe acustice, împreună putem găsi produsul potrivit nevoilor dumneavoastră așa cum am oferi soluții pentru panouri, pereți de cabină, plafoane, uși de incendiu, chiar și containere sau camere containerizate.

Izolații pentru HVAC și diverse echipamente tehnice navale

Izolatii pentru HVACISOVER oferă produse performante pentru izolarea sistemelor de încălzire, ventilație și aer condiționat ale construcțiilor navale precum și a echipamentelor tehnice de pe navă. Gama de produse ISOVER îndeplinește toate tipurile de cerințe pentru diverse aplicații marine cele mai multe fiind legate de aspecte de confort și siguranță la bord. Aplicațiile tipice unde produsele ISOVER sunt utilizate includ camera motorului, sisteme de încălzire, climatizare și ventilație, conducte, rezervoare, boilere și multe altele.

Offshore și submarine

 logo sgmaAplicațiile offshore și submarine sunt una din cele mai dificile zone ale pieței maritime. Complexitatea acestor construcții pot prezenta o provocare majoră pentru proiectanți și constructori. ISOVER vă poate oferi soluții de înaltă calitate pentru aplicații de izolare care să acopere toate cerințele. De exemplu pentru aplicații de izolare "pipe-in-pipe" se oferă o gamă largă de produse (cochilii, segmente, lamele și saltele) special concepute pentru a oferi izolare termică performantă.

AVANTAJE PRINCIPALE

  • Izolare termică deosebită (conductivitate termică scăzută);
  • Siguranță la incendiu - material incombustibil, nu arde;
  • Rezistență deosebită la temperaturi ridicate;
  • Foarte bună atenuare a zgomotului (coeficient de absorbție ridicat);
  • Hidrofobizat - nu reține apa;
  • Durată lungă de viață (nu își schimbă proprietățile în timp).

DOCUMENTE DESCARCABILE

Selectează tot
Fișă tehnică
4 datasheets related with the system
4 datasheets related with the system
Fișă tehnică
Fișă tehnică U SeaProtect Roll ALU
Fișă tehnică U SeaProtect Slab
Fișă tehnică U SeaProtect Slab ALU
Certificat naval